Leírás
Az alacsony hőmérsékleten történő főzési módszer, több előnyt kínál:
- egyszerű használat
- teljes íz
- természetes színek
- ételek egészségessége
- az elkészített ételek hosszú élettartama
- teljesítmény: 1.000W
- egyszerű kezelés az érintő vezérlés, az idő és a hőmérséklet szabályozására
- sous-vide lassú főzési rendszer
- kiváló módszer az ételek tárolására
- időzítő funkció: beállítható max. 99 óra működésre
- Gyors vízmelegítés, egészen 90 ° C-ig, 0,5 ° C-os beosztásban egyedileg beállítható
- vízmelegítés, és állandó hőmérséklet a vízkeringetésnek köszönhetően 6 és 15 liter között
- szinte minden hőálló edényhez alkalmas
- a kivehető alsó rész könnyen mosható
- vákuumkészlet: kézi szivattyú + 2 újrafelhasználható porszívó